Invesztálj a sikerbe! – Válts digitális projekt­menedzsmentre!

gilinda
hatékonyság
projektmenedzsment
digitalizáció
feladatmenedzsment
időmenedzsment

12/14/2022

A magyar kis- és középvállalkozások a 26., azaz utolsó előtti helyen állnak az EU-ban a digitális felkészültség terén. A 2021-es DESI-statisztikában (Digitális Gazdaság és Társadalom Index) a magyar kkv-k ugyan rosszul szerepeltek, de most indul csak be igazán a verseny. Ideje szintet lépni, és az élre törni céges digitalizációban is. Légy te a változás, növeld céged hatékonyságát új eszközökkel!

A statisztika azt mutatja, hogy a munkaerő hatékonyságának növelése csupán 10%-ot, az eszközök és a tőke hatékonyságának növelése 35%-ot javít az üzleti eredményeken, a folyamatok hatékonyságának növelése viszont 50 százalékot. Vagyis bármilyen csábító is volt a régebbi iskolák szerint a nehezebb időkben azonnal a költségeket csökkenteni, minden jel arra mutat, hogy ma már jobb eredményeket érhet el egy cég, ha ilyenkor előre tekint, növeli az átláthatóságot és ezzel a hatékonyságot.

Digitális fejlesztés nélkül nem megy

A hatékonyságnövelés elsőre túl nagy falatnak tűnhet, de már egy jó üzleti döntéssel sokat tehetsz érte. Ha céged egy régebbi rendszert használ, biztos, hogy előbb vagy utóbb muszáj fejlesztened, máskülönben nem tudtok növekedni. Könnyű beleszokni a napi munkafolyamatokba, de a sok-sok papírt felemésztő adminisztráció és az egyeztetésekkel teletűzdelt munkanapok tipikusan azok a területek, amiket érdemes megvizsgálni. Tényleg így a leghatékonyabb a munka?

Egy projektmenedzsment-alkalmazással olyan gyors és érezhető változásokat tapasztalhat meg a csapat, ami után biztosan nem szeretnének majd visszatérni a régi folyamatokhoz. Egy ilyen szoftver rengeteg időt nyer a cégednek, és segít a gyors, megalapozott döntések meghozatalában. Használatával javul a munkavállalók munkaidő-kihasználása is, hiszen ha nem megy el az idő különböző iratok keresgélésével, időpazarló, hosszadalmas meetingekkel, haladni is gyorsabban lehet.

Bármelyik részlet lehet döntő részlet!

A belső folyamatok optimalizálása nélkülözhetetlen, mert apróságokon is elúszhatnak lényeges ügyek. Elég egy elveszett papír, egy félrement e-mail, és jobb esetben csak lassul a céges élet, rosszabb esetben a vállalati büdzsén is érzed a következményeket. (Egy kis angol gyerekvers meglepően jól érzékelteti, micsoda károkat okozhat egy kisebb jelentőségűnek gondolt részlet is. „Egy szög miatt a patkó elveszett; a patkó miatt a ló elveszett; a ló miatt a lovas elveszett; a lovas miatt a csata elveszett; a csata miatt az ország elveszett – máskor verd be jól a patkószeget!”)

Minden elemzés, statisztika arra mutat, hogy ráfordítás nélkül nincs megnövekedett hatékonyság. Megnövelt hatékonyság nélkül a nyereség sem fog növekedni, a nagyobb üzleti kihívásokkal teli időkben pedig a növekedés elmaradása egyet jelent a hanyatlással. Érdemes tehát időt és pénzt fordítani a növekedésre. Kezdd egy jó projektmenedzser szoftverrel, és dolgozzatok hatékonyabb csapatként a sikerért!

Ha érdekel, hogyan segítheti a Gilinda alkalmazás céged hatékonyságnövelését, próbáld ki ingyenesen 7 napon át, korlátlanul!

Tetszett a cikk? Oszd meg!

Kapcsolódó cikkek

Gantt, avagy a projekt vizualizáció

Gantt, avagy a projekt vizualizáció

Sokan szeretnénk átláthatóbbá tenni a projektekhez kapcsolódó feladatok és a munkatársak terheltségét.

3/28/2023

Hatékonyságnövelés az építőiparban

Hatékonyságnövelés az építőiparban

Az építési projektek rendkívül összetettek és sokszínűek, ezért szigorúan kezelt költségszerkezetre és projektmenedzsmentre van szükség.

8/6/2023

Hogyan játékosítható a projektmenedzsment?

Hogyan játékosítható a projektmenedzsment?

A cégek hosszú időn át szinte kizárólag a fogyasztóra fókuszáltak. Ha a vevő jó élményekkel gazdagodik, visszatér, viszi a jó hírünket.

12/14/2022

Invesztálj a sikerbe! – Válts digitális projekt­menedzsmentre!

Invesztálj a sikerbe! – Válts digitális projekt­menedzsmentre!

Ideje szintet lépni, és az élre törni céges digitalizációban is. Légy te a változás, növeld céged hatékonyságát új eszközökkel!

12/14/2022

Próbáld ki most!

A regisztráció ingyenes, nem szükséges kártyaadatok megadása.

Kipróbálom